De beste plekken om te kamperen in Argelès tegen lage kosten

De vakantie nadert en u bent op zoek naar een rustige en ontspannende plek om een ​​gezinsvakantie door te brengen? Argelès-sur-Mer is een bestemming bij uitstek voor vakanties tegen lage prijzen. Aarzel niet om u te informeren over de promotieaanbiedingen die worden aangeboden door lokale etablissementen, rekening houdend met de prijs-kwaliteitverhouding. Het is mogelijk om meerdere adressen op te geven voor goedkoop kamperen in Argeles sur Mer. Om u naar de beste aanbiedingen te leiden, zijn hier enkele voorbeelden van vakantiecentra die zeer aantrekkelijke tarieven bieden.

Le Bois Fleuri, een betaalbare camping in Argeles-sur-mer

Le domaine du Bois Fleuri is een 5-sterren camping in Argeles, gelegen in een weelderig natuurlijk landschap en badend in de mediterrane zon. Tussen de zee en de bergen is de geografische ligging van deze camping ideaal voor wie op zoek is naar rust en nabijheid van de natuur. Le Bois Fleuri biedt u een breed scala aan comfortabele accommodatie, die u tevreden zal stellen. Stacaravans, chalets, bungalows en duosuites, alles is ontworpen om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Op zonnige dagen kun je een duik nemen in het waterpark van de camping. Met een oppervlakte van 900 m² bestaat dit waterpark uit een peuterbad met miniglijbanen, een tussenbad met glijbaan en waterval, een groot zwembad met goedgekeurde zwembanen, een aquafungedeelte met miniglijbaan en waterspelen, evenals een andere extra ruimte met dia's. Zo kan het hele gezin afkoelen in het water en plezier beleven aan deze waterfaciliteiten. Voor sport- en welzijnssessies kunt u genieten van tennis, petanque, tafeltennis, volleybal of voetbal. Op de voordelige camping Argeles sur Mer is het ook mogelijk om aan fitness of sauna te doen. Om kinderen van 4 tot 12 jaar te vermaken, is er ook een kinderclub op het terrein. In deze kinderclub kunnen peuters nieuwe vriendschappen sluiten, plezier maken en genieten van een moment van ontspanning. Onder leiding van ervaren begeleiders organiseert de Kids Club sportieve, manuele en ludieke activiteiten voor het plezier van kinderen.

Boek goedkope vakanties op camping Les Galets in Argelès

Voor een geslaagde vakantie op een goedkope camping in Argeles sur Mer, laat Les Galets u zijn verhuuraanbiedingen en zijn 4-sterrendiensten ontdekken. Gelegen op ongeveer twintig minuten van het strand van Argelès in de Middellandse Zee, neemt deze camping u mee naar een natuurlijk en bosrijk universum. Dit weelderige landschap stelt u in staat om te ontsnappen en uzelf los te maken van de dagelijkse routine. Profiteer van de ruime keuze aan huuraccommodaties en verblijf in absoluut comfort. Er zijn verschillende reeksen stacaravans en chalets beschikbaar om uw kleine stam te huisvesten. Deze accommodaties zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw comfort en welzijn tijdens uw verblijf te garanderen. Voor liefhebbers van traditioneel kamperen zijn er ook geprivatiseerde en schaduwrijke plaatsen op de camping. Huurders kunnen er tenten opzetten en hun caravans en campers parkeren. Voor een moment van dagelijkse ontspanning, aarzel niet om af te koelen in het waterpark van de camping. Waterliefhebbers zullen zich kunnen uitstrekken over het 400 m² verwarmde zwembad, de bubbelbaden, het solarium uitgerust met ligstoelen, de spa-rivier met massagestralen en het lagunezwembad voor kinderen. Dit prachtige waterpark is de ontmoetingsplaats voor sportevenementen, zoals waterpolo of aquafunsessies.

Kamperen bij Flamenco, een goed adres voor een voordelig verblijf in Argelès sur mer

Au Flamenco is een 3-sterren camping in Argelès die een ruime keuze aan verhuuraanbiedingen biedt. Gelegen in de Languedoc-Roussillon, dompelt de camping u onder in een vriendelijke en familiale sfeer. Dit vakantiecentrum publiceert regelmatig promotionele aankondigingen voor goedkope vakanties in Argelès. Of u nu met uw gezin of met z'n tweeën bent, u zult zeker vinden wat u zoekt tussen de huuraccommodaties die door de camping worden aangeboden tegen voordelige prijzen. Comfortabele stacaravans wachten op u op de camping, voor een rustig en ontspannen verblijf. Voor degenen die met caravan of camper reizen, zijn er ook specifieke plaatsen beschikbaar op de site. Deze staanplaatsen liggen op schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen en worden afgebakend door heggen om de huurders een minimum aan privacy te bieden. Met de mediterrane hitte is er niets lekkerder dan af te koelen in het zwembad. Geniet tijdens uw ontspanningsmoment in het zwembad of op de ligstoel van een panoramisch uitzicht op de bergen van Albères. Deze vriendelijke en ontspannen sfeer is perfect voor diegenen die willen ontsnappen aan de routine en stress van het stadsleven. Boek dus nu een goedkope vakantie op camping Argeles sur Mer.

Latest additions

aquamarijn-zeiltochten.nl